BONA AFLUÈNCIA DE GENT EL PRIMER DIA D’INSCRIPCIONS A L’ESPLAI DE LA GENT GRAN DE LA SEU

Des de primera hora socis i sòcies de l’Esplai de la Gent Gran de la Seu d’Urgell esperaven per apuntar-se a les activitats de tardor, en el primer dia d’inscripcions, que s’allarguen fins el 21 de setembre.

L’Esplai de la Gent Gran de la Seu d’Urgell ha obert inscripcions per a les activitats d’aquesta tardor, amb bona afluència de socis i sòcies, que a primera hora ja esperaven per apuntar-se a les diferents propostes. Les inscripcions encara es poden fer, fins el 21 de setembre, al matí de dos quarts d’onze a dos quarts d’una i a la tarda, de dos quarts de cinc a les sis. 

Cada persona es pot inscriure a una activitat i apuntar-se a una llista de reserva per a una altra, donat que algunes tenen places limitades, i l’any passat més de dues-centes persones van fer sol·licituds. Enguany les propostes, entre octubre i desembre, s’han ampliat. 

A banda de les activitats, l’Esplai programa la inauguració d’una exposició sobre les eines de treball al camp i la ramaderia en miniatura, dilluns vinent, dia 25, a les sis de la tarda. 

Parlen al vídeo: GUILLEM ENRECH, PRESIDENT DE L’ESPLAI DE LA GENT GRAN DE LA SEU D’URGELL