LA MOSTRA ITINERANT DE CINEMA ETNOBOTÀNIC PROGRAMA DUES SESSIONS A LA SEU D’URGELL

El node del Pirineu Central del Col·lectiu Eixarcolant programa dues sessions de cinema a la Seu d’Urgell, en el marc de la Mostra Itinerant de Cinema Etnobotànic, els dies 21 de setembre i 5 d’octubre.

Arriba a la Seu d’Urgell la mostra itinerant de Cinema Etnobotànic, a càrrec del node Pirineu Central del Col·lectiu Eixarcolant. La proposta comptarà amb dues sessions, que començaran aquest dijous, 21 de setembre, a les 22h de la nit, als Cinemes Guiu. L’equipament urgellenc projectarà les pel·lícules ‘Fills de la terra’ i La sang és una llavor’.

La següent sessió s’organitza el dijous, 5 d’octubre, a les 20h del vespre, a l’Ateneu de l’Alt Urgell. En aquesta ocasió la projecció es farà en el marc del Cicle de Cinema Social del Nuria Social l’Ull Viu. La pel·lícula escollida és ‘Guapo ‘y’. 

D’altra banda, el dia 23 de setembre, també es realitzaran projeccions a Esterri d’Àneu i Prullans. La mostra programa més de 30 sessions de pel·lícules de temàtica etnobotànica arreu del territori català, fins el 6 d’octubre.