LA FESTA DE LA GENT GRAN PROGRAMA UNA VINTENA D’ACTIVITATS A LA SEU D’URGELL

La Festa de la Gent Gran celebra una nova edició, a la Seu d’Urgell, entre el 25 de setembre i l’01 d’octubre, amb una vintena d’activitats entre exposicions, sortides, visites guiades, xerrades i cinefòrum.

La Seu d’Urgell organitza una nova Festa de la Gent Gran, amb una vintena d’activitats entre el 25 de setembre i l’1 d’octubre. Sota el lema ‘Apa, som-hi!’ l’Ajuntament amb una quinzena d’entitats han elaborat una programació per donar cabuda al màxim de públic possible, amb l’objectiu de fer gaudir al col·lectiu de persones grans de la ciutat. 

A banda de les activitats programades en el fullet també s’afegeix la inauguració d’una exposició amb reproduccions en miniatura de les eines de treball al camp i a la ramaderia a l’Esplai de la Gent Gran, el dilluns, 25 de setembre, a les sis de la tarda. 

El consistori ha volgut remarcar la importància de tenir cura d’aquest col·lectiu i assegura que manté contacte amb diferents administracions públiques per aconseguir el finançament per a la nova residència. 

Pel que fa a la festa de la Gent Gran tancarà el diumenge, 01 d’octubre, amb un acte institucional amb dinar popular i ball. 

Parlen al vídeo:

PAQUI GÓMEZ, REGIDORA DE GENT GRAN

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL