L’AJUNTAMENT D’OLIANA TREBALLA EN LA REPARACIÓ DELS DANYS PER LA VENTADA DEL JULIOL

La ventada de finals de juliol va causar importants desperfectes en equipaments municipals d’Oliana, que l’Ajuntament ja treballa per reparar, com en el pavelló Francesc Betriu o en la llar d’infants.

L’Ajuntament d’Oliana treballa en la reparació dels danys, causats per una ventada a finals de juliol, en diferents equipaments municipals. Els desperfectes més importants van ser al pavelló Francesc Betriu, on les ràfegues de vent, que van arribar als 150 quilòmetres hora, es van emportar part de la teulada i l’aigua va afectar el 25% del parquet, que s’ha hagut de retirar. L’actuació a la teulada, que s’ha realitzat de manera urgent, permetrà iniciar les activitats de setembre amb normalitat. 

El consistori també treballa en altres reparacions en vidres i a la instal·lació elèctrica. La ventada va provocar danys en altres edificis, com en els panells solars tèrmics de la llar d’infants municipal, a l’escola i en la llar de jubilats, que segueix tancada per seguretat. 

Les afectacions més importants de la teulada han estat en el pavelló on les actuacions ha realitzar s’espera que tinguin un cost d’uns 100.000 euros. 

Parlen al vídeo: RICARD PÉREZ, ALCALDE D’OLIANA