LA FESTA MAJOR DE CASTELLCIUTAT ARRENCA AMB TEATRE A LA FRESCA

Fins el proper diumnge sis d’agost Castellciutat celebra la seva Festa Major. El programa ofereix propostes variades per tots els públics i edats i segueix potenciant la vessant cultural i d’associació de la Festa.

La Festa Major de Castellciutat, que va començar el passat dilluns amb la tradicional plantada del pi a la Plaça de l’Arbre i acabarà el proper diumenge 6 d’agost amb la conseqüent tallada, tindrà aquest dijous una interpretació de l’obra de teatre ‘Camins que parlen’ de la mà de la Fanga Escènica. La programació ofereix propostes per a tots els públics i edats.

Una de les vessants que es destaca del cartell de la Festa Major del poble és la cultural. Des de la comissió han impulsat iniciatives com la pintada de murals temàtics sota el marc del ‘Catsellciutart’ o la penjada de fotografies històriques del poble

El plat fort de la celebració arribarà el cap de setmana. Divendres es farà el pregó i el ball de nit de Festa Mjor. Dissabte els més esportistes podran suar a la segona edició de la cronoescalada, a la tarda serà el torn de la sisena trobada de motos clàssiques i al vespre ball de festa major amb diferents propostes musicals.

Parlen al vídeo: ORIOL AUGÉ, COMISSIÓ DE FESTES DE CASTELLCIUTAT