‘JAZZCARE ALL STARS’ DONA EL TRET DE SORTIDA AL 15È CICLE DE JAZZ DE BOLVIR

Ahir al vespre va començar el 15è Cicle de Jazz de Bolvir, que tindrà lloc cada dimecres d’agost a la plaça Sant Isidre del poble. El conjunt ‘Jazzcare All Stars’ va encetar l’edició amb un tribut a la música del rei del Jazz, Louis Armstrong.

La 15ena edició del cicle de Jazz que organitza Bolvir de Cerdanya va començar aquest dimecres al vespre amb l’actuació del conjunt ‘Jazzcare All Stars’, qui van interpretar la música i el repertori del rei del jazz, Louis Armstrong, amb cançons de la dècada de 1940 fins a 1971.

El conjunt, conformat per teclat, bateria, clarinet, contrabaix, trompeta i trombó, té una relació directa amb el trompetista nordamericà, fet que els va motivar a fer un tribut a la seva obra.

En el marc del cicle, la plaça de Sant Isidre de Bolvir acollirà un conjunt de jazz diferent cada dimecres d’agost a les 22h del vespre.

Bolvir vibrarà el proper dia 9 al compàs del grup Chino swingslide and the sharps;  el 16 d’agost l’envoltaran les melodies del conjunt ‘Colors de Duke Ellington’; el dia 23 ‘Wax and the boogie rhythm combo’ serà el grup encarregat de posar ritme a la plaça i el dia 30 d’agost ‘Zik Up’ tancarà el cicle de Jazz.

Parlen al vídeo:

ORIOL ROMANÍ, CLARINET DE ‘JAZZCARE ALL STARS’

ISIDRE CHÍA, ALCALDE DE BOLVIR