LA FESTA MAJOR DE GER COMENÇA AQUEST DIVENDRES AMB LA NIT JOVE

Des d’aquest divendres fins al proper dimarts dia 5 de setembre, Ger es vesteix de gala per la festa major del roser. Les propostes comencen avui amb una gimcana nocturna.

La Festa Major del Roser de Ger començarà aquest divendres amb la nit jove del programa, en la qual s’hi inclourà el servei de ‘Bus de la festa’ que ofereix el Consell Comarcal de Cerdanya. La festivitat s’inaugurarà les 21h amb una gimcana seguida del concert de Band The Cool i el punxa discos DJ Dani Madrid. La celebració, que s’allargarà fins el proper dimarts 5 de setembre, continuarà dissabte amb inflables per la mainada, el tradicional partit de futbol de solteres vs casades, un sopar popular a la plaça major i, per cloure la nit, un concert a les 00h del tribut a Lax’n’Busto de la mà de Rock’n’Busto.

Diumenge al migdia es farà la missa cantada del roser, seguida d’una ballada de sardanes. A la tarda, la festa continuarà a les 18h amb un concert i un ball de nit ofert per Nova Blanes. El matí de dilluns començarà amb jocs de cucanya a la plaça, seguits d’una mostra de sardanes amb la cobla Ciutat de Manresa. A les 18h es podrà escoltar el concert de Montecarlo, qui també s’encarregarà de fer el ball de fi de festa. La nit de dilluns culminarà amb un castell de focs a càrrec dels diables de Puigcerdà. El dimarts 5, la proposta del cartell és un berenar de germanor a la Font del Puet.