LA FINCA DE LES MORERES, RECONEGUDA PER LA GESTIÓ FORESTAL

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha rebut el premi ‘Forest Local de Gestió Reconeguda’ per la finca de les Moreres, on s’hi ha impulsat un itinerari per a conèixer l’evolució de la massa forestal.

La finca de les Moreres, propietat de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, ha estat premiada amb el ‘Forest Local de Gestió Reconeguda’. El premi, impulsat per l’Associació d’Entitats Locals Propietàries Forestals a Catalunya, implica la inclusió de la finca en un catàleg de divulgació i promoció de valors en gestió forestal local.

Des de fa més de vint anys, el consistori urgellenc disposa d’un Pla Tècnic de Gestió i Millora Forestal de diferents finques, que ha permès fer actuacions sostenibles. L’objectiu és mantenir i millorar el caràcter protector del bosc, així com l’ús social, recreatiu i divulgatiu. 

En aquest sentit, a la finca de les Moreres es pot seguir un itinerari forestal. Durant la ruta hi ha cartells informatius per mostrar els diferents tipus de gestió, que permet visualitzar l’evolució de la massa forestal.