LA FIRA DE SANT ERMENGOL OBRE PORTES AMB BONES PERSPECTIVES
Les formatgeries donen el tret de sortida a la Fira de Sant Ermengol que se celebra a la Seu d’Urgell fins diumenge amb gastronomia, cultura i artesania.
La Fira de Sant Ermengol comença, a la Seu d’Urgell, amb la Mostra de Formatges Artesans del Pirineu, que celebra la 31a edició. La proposta es consolida al Passeig Joan Brudieu, on s’hi ubiquen les cinquanta formatgeries participants, que s’han mostrat optimistes en l’inici de la cita.
L’esdeveniment reuneix una oferta àmplia amb varietats més clàssiques o algunes de menys conegudes, com el tupí.
També hi ha participants amb projectes socials que van més enllà del formatge.
La proposta gastronòmica es maridarà amb la presència de sis cellers del Pallars, a través de la Fira del Vi del Pirineu, i també cerveseries.
La primera jornada ha donat el tret de sortida a la programació que, fins el diumenge 19 d’octubre, comptarà amb una quinzena d’activitats a l’aula de tast, propostes culturals, exposició de lleteres, espais d’artesania i la Fira Xica, amb una programació especial per als infants.
Parlen al vídeo:
JOSE IGNACIO UGARTEMENDIA, QUESOS GAZPIO
ORIOL RIZO, FORMATGERIA LA XIQUELLA
RAMON PUNSOLA, LO NICOLAU ARTESÀ
GEMMA, FORMATGERIA MUUU BEEE
ÀLEX GARCIA, ALCALDE DE TALARN
BERNAT ALET, CERVESERIA ARTESANA CTRETZE PIRINEUS