LA FIRA ‘PALLARS TERRA DE CORDER’ DE TREMP HA CELEBRAT LA SEVA 9A EDICIÓ

La 9a Fira Pallars Terra de Corder s’ha celebrat aquest cap de setmana a Tremp i ha comptat amb tallers, mostres i tasts al voltant d’aquest animal emblemàtic que forma part de la cultura i l’economia del Pallars Jussà. L’esdeveniment, centrat en la carn del corder i els seus derivats, ha comptat amb una programació variada que ha combinat les activitats lúdiques amb la promoció de productes.

La 9a Fira Pallars Terra de Corder s’ha celebrat aquest cap de setmana a Tremp i ha comptat amb tallers, mostres i tasts al voltant d’aquest animal emblemàtic que forma part de la cultura i l’economia del Pallars Jussà.

El dinar popular de diumenge ha fet de punt de trobada de 840 comensals. L’esdeveniment, centrat en la carn de corder i els seus derivats, ha comptat amb una programació variada que ha combinat les activitats lúdiques amb la promoció de productes. 

A banda de l’animal en sí, també ha tingut un paper destacat la seva llana, que enguany s’ha volgut posar en valor amb un espai dedicat a parlar de les propietats i l’ús que tradicionalment se’n feia. 

L’Ajuntament de Tremp ha fet un bon balanç de la fira i de la seva afluència, així com del seu format, que combina la promoció econòmica i la cultura tradicional.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO. ALCALDESSA DE TREMP