BARRUERA HA ACOLLIT EL PRIMER VERMUT GASTRONÒMIC MUSICAL

Barruera ha acollit el primer Vermut Gastronòmic Musical. És el primer esdeveniment del cicle de sessions de música en directe i gastronomia que organitza el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça. Els propers seran els diumenges 19 i 26 de maig al Pont de Suert i a Vilaller.

Barruera ha acollit el primer Vermut Gastronòmic Musical. És el primer esdeveniment del cicle de sessions de música en directe i gastronomia que organitza el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça. Els propers seran els diumenges 19 i 26 de maig a Vilaller i al Pont de Suert respectivament. El municipi en qüestió acull l’esdeveniment, que consisteix en una sessió de música en directe, acompanyada d’una oferta gastronòmica elaborada per restauradors i productors de la zona. 

El dia 19 es farà el següent, al poble de Vilaller, i el cicle es tancarà el diumenge 26 al Pont de Suert. Els vermuts musicals estan encarats a la gent del municipi, en coordinació amb el Cicle de Solistes de l’estiu, que és una activitat cultural més encarada als visitants.

Parlen al vídeo: ALBERT PALACÍN. PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALTA RIBAGORÇA