LA GENERALITAT ASSUMIRÀ LA CONSTRUCCIÓ DE LA NOVA RESIDÈNCIA A LA SEU D’URGELL

La Generalitat de Catalunya s’ha compromès a assumir la construcció de la nova residència de la gent gran, a la Seu d’Urgell, en una reunió amb els grups municipals del consistori urgellenc.

La Generalitat de Catalunya s’ha compromès a assumir la construcció de la nova residència de la gent gran a la Seu d’Urgell. L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha explicat que l’executiu català encarregarà el projecte executiu i garantirà que les obres comencin el 2025 perquè el nou equipament estigui llest el 2027. 

El compromís s’ha pres en una reunió entre els grups municipals urgellencs i la Generalitat, en compliment de l’acord de pressupostos entre l’equip de Govern, Compromís X la Seu, i la CUP. 

Des de la formació anticapitalista han valorat positivament l’acord i ara demanen a tots els grups “fer pinya” perquè es signi un conveni marc entre institucions que blindi la gestió pública de la residència. 

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ja va encarregar l’avantprojecte de l’equipament, el qual es va presentar públicament el mes de desembre.