LA GENERALITAT RECONEIX A BELLVER 53 ESPORTISTES DE L'ALT PIRINEU I ARAN

La Generalitat ha distingit els mèrits de 50 esportistes de l'Alt Pirineu i Aran que van excel·lir durant l'any passat. L'acte, celebrat al Centre Cívic de Bellver de Cerdanya, ha estat presidit pel delegat territorial de l’Alt Pirineu i Aran, Josep Castells i l’alcaldessa de Bellver de Cerdanya, Laia Serra. També hi ha pres part la representant territorial de l’Esport a Lleida i a l’Alt Pirineu i Aran,

Lourdes Ravetllat, entre altres autoritats.

Concretament, s'han reconegut 53 esportistes que van assolir diversos títols en les seves respectives especialitats en competicions d’àmbit català, estatal i internacional. D'aquests, 35 han correspost a esportistes masculins i 18 a femenins. Pertanyen a 16 clubs i entitats i que s’inclouen 8 disciplines esportives o federacions, com ara piragüisme, esquí de muntanya, pesca o atletisme.

És la primera vegada que Cerdanya acull aquest acte de reconeixement, que ja suma sis edicions.

Entre els esportistes que s’han distingit hi ha dos joves de Bellver: la Mariona Rovira i en Pau Baqué, tots dos esquiadors de muntanya.  

Altres esportistes distingits han estat Laia Sellés, campiona del món en Sprint d’esquí de muntanya; Marc Ràdua, que també ha participat en el Campionat del món d’esquí de muntanya en diferents modalitats i Manel Contreras, subcampió en K1 Patrulles en el Campionat del Món de Piragüisme, entre d’altres.

A tots els esportistes i equips guardonats se’ls ha lliurat una reproducció de la litografia “Vida i Esport”, de l’artista lleidatana Maite Farreres.

Parlen al vídeo:

LOURDES RAVETLLAT, REPRESENTANT TERRITORIAL DE L'ESPORT A LLEIDA I A L'ALT PIRINEU I ARAN 

LAIA SERRA, ALCALDESSA DE BELLVER DE CERDANYA