LA GERMANDAT DE SANT SEBASTIÀ CONVOCA LA QUARTA EDICIÓ DEL CONCURS DE CARTELLS

Les propostes per a la quarta edició del concurs de cartells, de la Germandat de Sant Sebastià, es poden presentar fins el 3 de novembre. El disseny guanyador il·lustrarà la portada del programa i cartells de la festivitat de 2024.

La Germandat de Sant Sebastià convoca la quarta edició del concurs de cartells, per al programa de festes del 2024. Enguany per primera vegada s’afegeixen premis en materials de dibuix per a 3 franges d’edat: de 5 a 7, de 8 a 13 i de 14 a 18 anys. El disseny guanyador, premiat amb 350 euros, il·lustrarà la portada del programa i els cartells de la festivitat de Sant Sebastià, entre el 19 i 28 de gener de l’any vinent. 

El cartell haurà de ser original i inèdit es podrà entregar fins el 3 de novembre, a través de correu electrònic. El jurat, format per membres de l’entitat, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Seu i un representant de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques, es reunirà a mitjans de novembre. 

L’objectiu de la proposta, oberta a tothom, és estimular la creativitat i la participació d’artistes pirinencs, a la vegada que fomenta la difusió de la seva obra.