TROBADA ENTRE PRODUCTORS I RESTAURACIÓ PER PROMOCIONAR PRODUCTE LOCAL

Una quarantena de productors i restauradors de l’Alt Urgell i la Cerdanya han participat en una jornada per presentar-se i crear un espai de tast i conversa, en el qual compartir inquietuds i promocionar conjuntament el producte local.

Una quarantena de productors agroalimentaris i restauradors de l’Alt Urgell i la Cerdanya han participat en una jornada amb l’objectiu de conèixer-se per promocionar conjuntament el producte de proximitat i poder intercanviar necessitats. La jornada ha començat amb presentacions dels participants i seguidament s’ha creat un espai de tast i conversa. 

La proposta ha comptat amb la participació de nous projectes, com la iniciativa Bolets Peratxa d’Organyà, que començarà a tenir producte aquest hivern. 

La jornada va sorgir per una demanda de l’Associació Menja’t l’Alt Urgell, que actualment agrupa una trentena de productors. 

La iniciativa ha estat organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i el Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya, a través del projecte ‘Gustum’. 

Parlen al vídeo:

EULÀLIA VELÁZQUEZ, TÈCNICA AGROALIMENTÀRIA DEL CONSELL COMARCAL DE L’ALT URGELL

JORDINA SÁNCHEZ, IMPULSORA DE BOLETS PERATXA

URGELL ISUS, ASSOCIACIÓ MENJA’T L’ALT URGELL