LA LÍNIA DE BUS ENTRE LA SEU D’URGELL I ANDORRA TINDRÀ SERVEIS CADA MITJA HORA

La línia d’autobús entre la Seu d’Urgell i Andorra comptarà amb serveis cada mitja hora i nous abonaments, a partir de setembre. L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha assegurat que treballarà per millorar el transport públic a altres destins.

La connexió entre Andorra i la Seu d’Urgell amb autobús comptarà amb ampliació d’horaris i nous abonaments a partir del setembre. El govern andorrà ha anunciat que gairebé es triplicaran les freqüències actuals, amb transport cada mitja hora, entre dos quarts de set del matí i dos quarts de deu de la nit, de dilluns a dissabte. Els diumenges i festius l’autobús operarà entre les set del matí i les nou de la nit. 

A banda de la rebaixa en el preu també es crearan abonaments trimestrals per a estudiants amb un descompte del 15%. Entre les millores també es preveu un sistema de venda anticipada al web, informació del servei en temps real i la possibilitat de transportar mascotes. 

Des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell han assegurat que seguiran treballant per aconseguir més millores en transport públic. 

El servei també comptarà amb connexions exprés, adreçades especialment als treballadors. 

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, ALCALDE LA SEU D’URGELL