DESMANTELLAMEN UNA MACRIPLANTACIÓ DE MARIHUANA A COLL DE NARGÓ

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 29 anys com a resultat d’una investigació per ubicar una macroplantació de marihuana, amagada en una zona boscosa de Coll de Nargó.

Els Mossos d’Esquadra han detingut, aquest dimarts, un home de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. La investigació es va obrir durant el mes de maig i després d’unes setmanes de treball policial es va aconseguir ubicar una macroplantació de marihuana amagada en una zona boscosa del municipi de Coll de Nargó. 

Els agents van localitzar més de 4.000 plantes en diferents estadis de creixement i van comprovar que havien modificat una riera per abastir-se d’aigua i emmagatzemar-la en dues basses. 

Al costat de la plantació es va localitzar un campament on vivien les persones que cuidaven i vigilaven les plantes. A la zona també s’havia habilitat un assecador, on es van intervenir 12 quilograms de cabdells de marihuana. 

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. L’operatiu ha desmantellat una de les plantacions de marihuana més grans detectades a les comarques pirinenques.