LA MOLINA SERÀ FINAL D’ETAPA DE LA VOLTA CICLISTA A CATALUNYA 2023

Les estacions de muntanya de la Molina i Vallter, propietat de Ferrocarrils de la Generalitat, seran dos finals d’etapa de la Volta Ciclista a Catalunya el 2023, que es disputarà entre el 20 i el 26 de març.

Les estacions de muntanya de La Molina i Vallter seran dos finals d’etapa en alt de la Volta Ciclista a Catalunya, en la celebració de l’edició 102, que tindrà lloc del 20 al 26 de març de 2023.

Aquests dos ports ja són una referència en la història recent de la cursa i ofereixen gran espectacle esportiu, tal com s’ha destacat des de Ferrocarrils de la Generalitat, l’empresa propietària de les estacions.

L’estació de La Molina ha estat una habitual de la Volta, des que s’hi va arribar per primera vegada l’any 2014. Amb una distància de 12,1 quilòmetres, un desnivell mitjà del 4,4% i rampes màximes del 15%, ha estat escenari de set arribades de la Volta en aquesta darrera dècada. Marta Subirà, presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat, ha assegurat que l’empresa revalida el seu compromís amb el territori i amb la promoció de l’esport de competició, col·laborant amb un certament de gran abast com la Volta, un gran aparador per a la projecció internacional del Pirineu.

Subirà ha afegit que aquesta disciplina contribueix a la desestacionalització de l’equipament més enllà de la temporada de neu. Les sortides de les dues etapes pirinenques es determinaran un cop es defineixi la següent edició de la Volta Ciclista a Catalunya.