EL CERDANYA FILM FESTIVAL ORGANITZA EL QUART LABORATORI DE CREACIÓ AUDIOVISUAL

La quarta edició del Laboratori de Creació Audovisual del Cerdanya Film Festival preveu cinc formacions específiques amb professionals sènior del sector per desenvolupar projectes.

El Cerdanya Film Festival viurà la quarta edició consecutiva del Laboratori de Creació Audiovisual, una incubadora de projectes i espai d’experimentació artística de les diferents disciplines de l’audiovisual, amb seu a Bellver de Cerdanya.

El format, de set dies de durada, entre el 7 i 13 d’agost, incorpora per primera vegada cinc formacions específiques amb professionals sènior del sector, que ajudaran els participants a desenvolupar els seus projectes personal i a idear projectes transversals del laboratori.

L’activitat es durà a terme de manera paral·lela a l’última setmana de projeccions del festival, per esdevenir un espai d’aprenentatge i intercanvi de coneixement i habilitats entre els participants.

El procés de preinscripció i selecció dels darrers participants romandrà obert durant tot el mes de juliol, tot i que gairebé ja s’han exhaurit les places ofertes. D’altra banda, l’esdeveniment també celebrarà la segona edició de Links, el concurs de projeccions selecciona 5 projectes de creadors emergents per apropar-los a la indústria cinematogràfica nacional. La proposta tindrà lloc el 5 d’agost al Museu Cerdà de Puigcerdà.