LA MOLINA VOL POTENCIAR LES ACTIVITATS D'ESTIU I ATRAURE PÚBLIC ESTRANGER

L'ESTACIÓ DE LA MOLINA VOL POTENCIAR LES ACTIVITATS D'ESTIU I ATRAURE PÚBLIC ESTRANGER. AQUEST DIVENDRES S'HA PRESENTAT OFICIALMENT LA TEMPORADA D'ESTIU DES DEL REFUGI DEL NIU DE L'ÀLIGA, A 2537M

L'estació de la Molina vol potenciar les activitats d'estiu i que aquestes arribin a més usuaris, també al públic estranger. El director del complex, Xavier Perpinyà, junutament amb el director del Parc Natural del Cadí Moixeró, Xavier Garcia Petit, han fet aquest divendres la presentació oficial de la temporada d'estiu al refugi del Niu de l'Àliga, a 2537 metres d'alçada. És una temporada continuista que torna a apostar per les propostes de més èxit, com són el passeig amb el telecabina, els circuits de bikepark, les rutes de senderisme o els circuits d'interpretació de fauna. Des de l'estació tenen clar que cal seguir apostant per aquest tipus d'activitats més enllà de la neu.

La majoria d'usuaris de les activitats d'estiu són catalans. Des de la Molina, però, treballen per obrir-se també al mercat estranger. 

Des de la direcció del complex han indicat que les instal·lacions obren gairebé durant 10 mesos l'any i que això ajuda a desestacionalitzar el turisme.

Des de l’estació esperen tornar a arribar als 40.000 visitants d’aquests últims anys.

La temporada d'estiu a la Molina continuarà fins al primer cap de setmana de setembre de manera ininterrompuda. Després d’aquesta data, obrirà els dies 9, 10 i 11 de setembre i caps de setmana fins a l’1 d’octubre.

Parlen al vídeo:  XAVIER PERPINYÀ, DIRECTOR DE L'ESTACIÓ DE LA MOLINA