LA MOSTRA “SEGRE, 40 ANYS INFORMANT, A L’EPICENTRE FINS EL 16 D’ABRIL

L’Epicentre, centre de visitants del Geoparc, acull fins al proper 16 d’abril l’exposició itinerant “Segre, 40 anys informant”.

L’Epicentre, centre de visitants del Geoparc, acull fins al proper 16 d’abril l’exposició itinerant “Segre, 40 anys informant”. Una mostra que s’ha elaborat en motiu del quarantè aniversari d’aquest diari que abraça totes les comarques de la demarcació de Lleida i que ara fa un repàs a través de les seves portades, de diferents notícies destacades de cada territori.

Des del diari s’ha remarcat que des del primer dia la seva voluntat ha estat abraçar tot el territori del riu Segre i els seus afluents. També s’ha volgut destacar la trajectòria important que va tenir el suplement de Pirineus que va sortir durant una temporada, i que malgrat no va poder continuar, sí que es mantenen a dins del diari seccions per comarques.

Aquesta itinerància de l’exposició per les diferents comarques és també una forma de recollir impressions sobre la publicació directament dels seus lectors.

Parlen al vídeo: SANTIAGO COSTA, DIRECTOR DIARI SEGRE