TRES SESSIONS DE GASTROPIRINEUS, DEDICADES A LA CUINA PALLARESA

Durant dos dies Port Ainé, a Rialp, s’ha convertit en escenari de demostracions culinàries on la gastronomia pirinenca ha estat la protagonista. L’hotel de la cota 2000 ha reunit una vintena de professionals de la cuina en la vuitena edició de Gastropirineus,

Durant dos dies Port Ainé, a Rialp, s’ha convertit en escenari de demostracions culinàries on la gastronomia pirinenca ha estat la protagonista. L’hotel de la cota 2000 ha reunit una vintena de professionals de la cuina en la vuitena edició de Gastropirineus, les jornades Professionals de Gastronomia i de la Cuina dels Pirineus.

S’han pogut veure sessions de cuina en directe i maridatges de vins i de productes del Pirineu i d'altres indrets de la geografia catalana, amb principal objectiu de reunir a productors, enòlegs, sommeliers, ramaders, gastrònoms i, per descomptat, xefs d'arreu dels Pirineus catalans i andorrans, i de la resta de Catalunya.

En aquesta ocasió ha estat, un altre espai de Ferrocarrils de la Generalitat qui ha acollit l’esdeveniment. I el qual s’utilitza per donar el tret de sortida a les activitats d’estiu de l’estació de muntanya pallaresa.

Tres de les sessions de cuina de les jornades han anat a càrrec de cuiners pallaresos, que han fet les seves demostracions d’elaboracions a 4 mans.

Parlen al vídeo:

LLUÍS BOFILL, DIRECTOR DE GASTROEVENTS

ANTONI SEGARRA, PRESIDENT FGC