LA NOVA EDICIÓ DE ‘BOTIGUES AL CARRER’ S’ADAPTA A LES OBRES DEL CARRER MAJOR

Coincidit amb la festivitat de Meritxell a Andorra, la Seu d’Urgell, celebra una nova edició de ‘Botigues al carrer’ perquè els comerciants puguin mostrar els seus productes. La proposta s’ha hagut d’adaptar a les obres, que tenen lloc al Carrer Major.

La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell celebra una nova edició de ‘Botigues al Carrer’. Aquesta vegada però, en un format adaptat per les obres del Carrer Major, espai on habitualment hi tenia lloc aquesta iniciativa. En la proposta, normalment hi participen una trentena de comerços, tot i que en aquesta ocasió només s’hi ha apuntat una vintena.

Encara que l’entitat ha estat pendent de les obres fins a últim moment, per saber si l’esdeveniment es podia organitzar, finalment han decidit tirar endavant la proposta, per impulsar els comerços situats al Carrer Major, on és més complicat accedir-hi aquests dies.

La jornada és una cita important per als botiguers de la Seu d’Urgell, ja que reben molts visitants d’Andorra, en coincidir amb la festivitat de Meritxell. Els comerços aprofiten per acabar de treure l’estoc d’estiu i mostrar les novetats de la temporada de tardor.

Parlen al vídeo: NÚRIA CAPDEVILA, MEMBRE UBSU