LA PEDIATRIA DE CERDANYA TREBALLA COM UN ÚNIC EQUIP TERRITORIAL

Els professionals de la Fundació Hospital Puigcerdà i de l’Hospital de la Cerdanya s'uneixen en un únic equip territorial per oferir un servei més eficient i integral, tal com s’ha anunciat des del Departament de Salut.

Els pediatres de l’atenció primària i els de l’atenció especialitzada de Cerdanya treballen, des de fa uns mesos, sota la forma d’un equip territorial unificat, amb l’objectiu de millorar la resolució del servei. Des del Departament de Salut han explicat que la creació d’aquest equip únic, amb professionals de la Fundació Hospital de Puigcerdà i de l’Hospital de la Cerdanya, faran el servei més eficient i integral.
El nou equip està format per cinc pediatres, un professional de Medicina Familiar i Comunitària, un pneumòleg pediàtric, un cirurgià pediàtric, dues infermeres i dos tècnic en cures auxiliars d’infermeria. El lideratge l’assumeix el cap de Pediatria de l’Hospital de Cerdanya.
L’equip territorial dona servei a més de 5.000 infants, entre la Baixa Cerdanya, l’Alt Cerdanya i Capcir. Xifra que pot augmentar considerablement en període de vacances escolars.