LA POBLA DE SEGUR CONSOLIDA ‘VIANDA’ I JA PENSA EN AMPLIAR-NE EL FORMAT
La Pobla de Segur ha clos aquest dissabte la segona edició del certamen gastronòmic ‘Vianda’. Des de l’Ajuntament es mostren satisfets de l’afluència de públic que hi ha hagut i també de la resposta dels productors, elaboradors i paradistes que hi ha participat. L’objectiu de l’esdeveniment és posar en valor el producte local i les persones que el treballen, des del ramader fins a l’elaborador, el productor i el restaurador. Tot plegat, combinat amb actuacions culturals o demostracions culinàries, com la que ha fet el xef Arnau París.
Una de les novetats d’aquesta segona edició ha estat que Vianda ha durat dos dies, en comptes d’un, i és que dijous va tenir lloc un taller pràctic on la xef Ada Parellada va cuinar alguns plats de carn amb restauradors del Pallars.
A diferència de l’any passat, enguany la pluja no ha fet acte de presència, i això s’ha notat força en un esdeveniment pensat per fer-se a l’aire lliure, concretament a l’entorn de la Serradora
Parlen al vídeo: JOSEP MARIA TIRBIÓ, REGIDOR DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE LA POBLA DE SEGUR