DERROTA AJUSTADA DEL CADÍ LA SEU DAVANT EL BARÇA CBS

Derrota ajustada del Cadí La Seu, en la primera jornada de la Lliga Femenina Endesa, davant el Barça CBS, que ha finalitzat amb un resultat de 66 a 63, a la pista rival.

Setembre 25, 2023 - 23:29

El Cadí La Seu comença temporada a la Lliga amb una derrota ajustada davant el Barça CBS. L’encert de Palma des del tir de tres donava avantatge a les urgellenques, que tancaven el primer quart amb un resultat favorable de 16 a 19. El segon quart, però, tancava la primera part amb un resultat de 37 a 27, amb avantatge per a les rivals.

Les blanc-i-blaves, liderades per Soler i Remenarova, aconseguien mantenir el marcador ajustat, amb un resultat de 51 a 48, en el tercer quart. Soler aconseguia capgirar el resultat, en els últims minuts de partit, però la reacció del Barça ha sentenciat el partit, amb un marcador final de 66 a 63.

Les urgellenques juguen, aquest cap de setmana, la Lliga Nacional Catalana Femenina. La següent jornada de la Lliga pel Cadí La Seu, la primera al Palau d’Esports, serà el 06 d’octubre, contra el Casademont Saragossa.

Parlen al vídeo: FABIÁN TÉLLEZ, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU