LA POBLA DE SEGUR DEMANA 600.000 EUROS PER REFORMAR EL PAVELLÓ D’ESPORTS

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha sol·licitat una subvenció dels fons europeus Next Generation per adequar i millorar el pavelló d’esports, tant pel que fa a l’eficiència energètica de l’equipament com a l’ús de les sales o l’accessibilitat.

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha sol·licitat una subvenció de 600.000 euros dels fons europeus Next Generation per adequar i millorar el pavelló d’esports, tant pel que fa a l’eficiència energètica de l’equipament com a l’ús de les sales o l’accessibilitat. Així, es preveu la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la teulada de l’edifici, reforçar els tancaments, instal·lar la il·luminació amb LED i millorar el sistema de climatització. Una altra línia d’actuació és la rehabilitació de les sales d’activitats. La de la planta de dalt s’adequarà a activitats de benestar, perquè es puguin fer classes de ioga, pilates o fitness. La de la planta baixa, mentrestant, s’habilitarà i es digitalitzarà com a sala de formació, amb la col·laboració de l’Institut de Muntanya del Pallars. A més, es reformaran els vestuaris.

També es vol crear una aplicació mòbil a través de la qual els i les usuàries podran accedir a les instal·lacions esportives, fer les reserves de les activitats i el pagament d’aquestes. Per últim, i amb la col·laboració d’Alba Jussà, es crearà un pla d’accessibilitat i senyalística. Es preveu que la resolució d’aquesta línia d’ajuts europeus per a la millora i optimització d’instal·lacions i espais esportius que fomentin el turisme esportiu sostenible es conegui a principis del 2024.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR