LA POBLA I PUIGCERDÀ ENCETEN LA VACUNACIÓ SIMULTÀNIA DE GRIP I COVID AL PIRINEU

Les dues residències geriàtriques de la Pobla de Segur i la de Puigcerdà han encetat, aquest dijous, la campanya de vacunació simultània de grip i covid-19 a la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran.

Les dues residències geriàtriques de la Pobla de Segur i la de Puigcerdà han encetat, aquest dijous, la campanya de vacunació simultània de grip i covid-19 a la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran. El procés s’ha iniciat aquesta setmana al conjunt del país, i a la vegueria s’ha començat per aquestes dues poblacions, on aquest dijous s’han vacunat unes 240 persones entre les tres residències. L’any passat ja es va fer la vacunació simultània, però enguany ja s’ha inclòs de forma regular al calendari de vacunacions.

La primera resident al Centre Geriàtric del Pirineu, de la Pobla de Segur, que ha rebut la doble vacunació ha estat Carme Casamajó.

La campanya de vacunació simultània prioritza col·lectius vulnerables, és a dir gent gran que viu en residències, persones amb discapacitat o institucionalitzades, així com gent que rep atenció domiciliària. Entre aquest dijous i la setmana que ve s’arribarà a aproximadament 780 persones al conjunt de la vegueria.

Parlen al vídeo:

LAIA MARTÍ, REFERENT DE VACUNACIONS A L’ALT PIRINEU I ARAN

CARME CASAMAJÓ, RESIDENT AL CENTRE GERIÀTRIC DEL PIRINEU