LA POBLA JA ÉS TITULAR DE L’ÀREA VACACIONAL I S’HA DESFET EL CONSORCI

Després d’anys de negociacions, finalment l’Ajuntament de la Pobla de Segur, Renfe i l’antiga propietat de l’Àrea Vacacional han acordat rescindir el conveni que els unia. A la pràctica, això implica que l’Ajuntament de la Pobla de Segur passa a ser titular de l’edifici de serveis de l’Àrea Vacacional, que és on s’instal·larà el Centre d’Esports de Muntanya, així com dels bungalous que hi ha al costat.

Després d’anys de negociacions, finalment l’Ajuntament de la Pobla de Segur i Adif han acordat rescindir el consorci sobre l’Àrea Vacacional que els unia. A la pràctica, això implica que l’Ajuntament de la Pobla de Segur passa a ser titular de l’edifici de serveis de l’Àrea Vacacional, que és on s’instal·larà el Centre d’Esports de Muntanya, així com dels bungalous que hi ha al costat i dos pisos d’un dels edificis pròxims.

Pel que fa als 18 bungalous que hi ha construïts, la idea del consistori és arreglar-los perquè es pugui fer una licitació externa i sigui una empresa privada especialitzada amb turisme qui els gestioni. La idea és que puguin estar operatius el proper estiu.

El que se separarà d’aquesta part turística és l’edifici de serveis de l’Àrea Vacacional, que s’ha destinat a finalitats educatives.

D’altra banda, també hi ha demanat un fons europeu Next Generation que s’hauria de resoldre en els propers mesos i que preveu, entre altres coses, arreglar aquest entorn. 

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR