LA PRIMERA TROBADA DE BÀSQUET INCLUSIU DE CERDANYA APLEGA 80 JUGADORS

Una vuitantena de jugadores i jugadors de quatre equips catalans han participat aquest dissabte a la primera trobada de bàsquet inclusiu que s'organitza a Cerdanya. Durant tot el matí, els dos equips dels Únics Cerdanya, el Sedis Airam de la Seu d'Urgell, la Salle de Manresa i el conjunt de Berga han disputat un total de set partits al pavelló del poliesportiu puigcerdanenc.
Des de l'organització han remarcat que aquest tipus de tornejos ajuden a visibilitzar el bàsquet inclusiu i l'esport que practiquen les persones amb discapacitat.
L'equip dels Únics, que forma part del Club de bàsquet Llívia-Puigcerdà, compta actualment amb vint jugadors federats i cinc que també participen als entrenaments. Disputen la lliga catalana de la Federació Acell i sempre els toca desplaçar-se a Barcelona per jugar. Per això des de l'organització valoren el fet de poder jugar també a casa.
A banda d'aquesta, la capital cerdana acollirà una altra jornada d'esport inclusiu i unificat. Serà el 3 de juliol i hi participaran més de 300 esportistes de tot Catalunya, en les modalitats de bàsquet, futbol, handbol i pàdel. Serà la trobada d'esport unificat més gran que es farà a Catalunya.