LA QUINZENA EDICIÓ DE L’ESCANYABOCS RECUPERA TOTES LES PROVES

La quinzena edició de l’Escanyabocs, que tindrà lloc a la Seu d’Urgell els dies 21 i 22 de maig, recupera la normalitat amb la celebració de set proves i espera bones dades de participació.

La Seu d’Urgell celebrarà els dies 21 i 22 de maig la quinzena edició de l’Escanyabocs, que enguany torna a celebrar totes les proves d’abans de la pandèmia, tot i que no s’ha deixat d’organitzar mai.

Una de les novetats d’aquesta edició és el raid d’aventura, que a partir d’enguany s’anomenarà Memorial Emma Roca, en homenatge com a pionera de l’Escanyabocs.
L’esdeveniment comptarà amb set proves. Dissabte es celebrarà la cursa a peu, el raid, l’open d’escalada i l’orientació nocturna. Pel que fa a diumenge, hi haurà la caminada de Marxa Nòrdica i la Pedalada BTT, que recupera els tres recorreguts.
L’organització espera tenir bones dades de participació, amb la col·laboració d’altres municipis veïns que es sumen a la iniciativa.

La informació detallada de cada prova es pot trobar al web escanyabocs.com, així com les inscripcions, que tancaran el dijous, 19 de maig.