SUBVENCIONS DE L'IDAPA PER AL DESENVOLUPAMENT LOCAL I LA PROMOCIÓ DEL PATRIMONI CULTURAL

L’Institut per al Desenvolupament i la promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) ha obert la convocatòria de les subvencions per al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural a les comarques de l'Alt Pirineu i Aran. Es tracta d’ajuts per a activitats realitzades durant l’any 2022.


L’Institut per al Desenvolupament i la promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), que depèn del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, ha obert la convocatòria de les subvencions per al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural a l’Alta Ribagorça, a l’Alt Urgell, a la Cerdanya, al Pallars Jussà, al Pallars Sobirà i a la Val d’Aran. Es tracta d’ajuts per a activitats realitzades durant l’any 2022.
Aquesta línia de subvencions, dotada enguany amb un total de 350.000 euros, vol donar suport a ens locals i associacions de l’Alt Pirineu i l’Aran per consolidar l’economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professional.
En concret, es poden demanar ajuts per a l’organització de fires o d’activitats formatives o lúdiques que incideixin en la promoció del patrimoni cultural i el desenvolupament local. No seran subvencionables aquelles activitats formatives o lúdiques que també prestin, dins el mateix àmbit territorial, operadors privats que tinguin ànim de lucre.
També és subvencionable l’edició de publicacions de caràcter cultural, socioeconòmic i científic. La quantitat màxima que es pot percebre de subvenció per cada activitat és de 10.000 euros.

CÀIRON: PUIGCERDÀ, imatges d'arxiu