LA REVISTA GARONA NOGUERES DEDICA UN DOSSIER CENTRAL A LA NEU

Coincidint que les pistes d’esquí obren durant aquesta, proposem una lectura que està vinculada amb la història de la neu al Pirineu. Es tracta del darrer número de la revista Garona Nogueres que en aquesta ocasió dedica el dossier central a fer un repàs per les diferents activitats i records vinculats a les grans nevades i l’esquí entre altres.

Coincidint que les pistes d’esquí obren durant aquests dies, proposem una lectura que està vinculada amb la història de la neu al Pirineu. Es tracta del darrer número de la revista Garona Nogueres que en aquesta ocasió dedica el dossier central a fer un repàs per les diferents activitats i records vinculats a les grans nevades i l’esquí entre altres.

A banda, el quart número de la publicació també posa en relleu famílies de la zona, entitats i perfils que dibuixen el dia a dia del territori.

La revista es pot trobar en quioscos, llibreries i establiments diversos de les diferents poblacions de les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l’Alta Ribagorça i la Vall d’Aran. A més, s’edita capiculada amb la ja històrica Cadí Pedraforca.

Parlen al vídeo: GUILLEM LLUCH, DIRECTOR GARONA NOGUERES