LA SEIXANTENA DE PARADES DEL MERCAT DE LA SEU D’URGELL TORNEN AL CENTRE HISTÒRIC

El mercat de la Seu d’Urgell torna al centre històric amb una seixantena de parades a la plaça dels Oms, el Carrer Major, el Carrer Canonges i el parc del Cadí. Després de les obres de pavimentació, els punts de venda, han tornat al seu espai habitual.

Prop d’una seixantena de parades d’alimentació, tèxtil, calçat i complements, que formen el mercat setmanal de la Seu d’Urgell, han tornat a ubicar-se al seus punts habituals de venda, al centre històric. Mentre han durat les obres de pavimentació al Carrer Major i al Carrer Lluís de Sabater, el mercat s’ha situat al Passeig Joan Brudieu, espai que ja s’havia utilitzat durant la pandèmia.

El Carrer Major torna a acollir les parades d’alimentació, a la plaça dels Oms s’hi pot trobar l’oferta de tèxtil, calçat i complements, així com al Carrer Canonges i al parc del Cadí. Segons expliquen des de l’ajuntament, algunes podrien plegar aviat, tot i que ja n’hi ha de noves que han sol·licitat incorporar-se al mercat.
El retorn de les parades al centre històric s’ha fet respectant la situació anterior a les obres, amb la logística que suposa el retorn del mercat.

El mercat de la Seu d’Urgell es celebra cada dimarts i dissabte, al centre històric de la ciutat.

Parlen al vídeo: MIREIRA FONT, REGIDORA FIRES I MERCATS LA SEU D’URGELL