LA SEU D’URGELL APOSTA PELS PRODUCTORS LOCALS AMB ‘SABORS DE NADAL’

La iniciativa gastronòmica ‘Sabors de Nadal’ a la Seu d’Urgell fomenta el consum de productes locals en els àpats festius amb la participació de deu establiments.

Novembre 21, 2025 - 20:48
Novembre 21, 2025 - 21:54
 20

La Seu d’Urgell aposta per la gastronomia local amb la iniciativa ‘Sabors de Nadal’. La proposta, en el marc de la programació ‘El Món Màgic de les Muntanyes’, dona visibilitat als comerços de la ciutat. Enguany hi participen deu establiments amb una quinzena de productes dolços i salats. 

La proposta inclou galetes, torrons, cremes, infusions i brioixos, entre l’oferta, pensada específicament pels àpats nadalencs. 

Els establiments que participen en la proposta s’identifiquen a l’entrada amb un minairó a mida real i un cartell identificatiu de ‘Sabors de Nadal’.

Parlen al vídeo:

SALVADOR MAURA, MENJA’T L’ALT URGELL

ROSA GINESTA, CARNISSERIA CHARLIE

GEMMA TÓ, REGIDORA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I COMERÇ DE LA SEU D’URGELL