LA SEU D’URGELL CELEBRA LA CINQUENA EDICIÓ DE LES JORNADES D’EMERGÈNCIES DEL PIRINEU

La cinquena edició de les Jornades d’Emergències del Pirineu tindrà lloc a la Seu d’Urgell el divendres, 17 de novembre, amb l’objectiu de reconèixer el treball que es realitza a les urgències dels hospitals comarcals de muntanya.

La cinquena edició de les Jornades d’Emergències del Pirineu es celebraran aquest divendres, 17 de novembre, a la Seu d’Urgell. La proposta te com a objectiu principal reconèixer el treball que es realitza a les urgències dels hospitals comarcals de muntanya; així com promoure la coordinació efectiva entre els diferents actors involucrats en situacions d’emergència a la regió. 

L’acte també serveix de punt de trobada entre els diferents professionals per compartir experiències i coneixements. La inauguració de les Jornades tindrà lloc a les 9h del matí, al Palau d’Esports, on es realitzaran els tallers fins les dues de la tarda. L’activitat es traslladarà a la Sala Sant Domènec, a la tarda, per realitzar les ponències. 

Les cinquenes Jornades d’Emergències del Pirineu són organitzades per la Fundació Sant Hospital, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.