LA SEU D’URGELL CELEBRARÀ LA FINAL ESTATAL DE LA WORLD ROBOT OLYMPIAD

Els dies 16 i 17 de setembre la Seu d’Urgell acull la final estatal de la World Robot Olympiad, que s’adreça a joves d’entre 6 i 19 anys. La prova escollirà els representants per la final internacional a Panamà.

La Seu d’Urgell acull els dies 16 i 17 de setembre la final estatal de la World Robot Olympiad, al Palau Municipal d’Esports. La competició de robòtica, dedicada a la tecnologia i l’enginyeria, s’adreça a joves d’entre 6 i 19 anys. Els i les participants, amb l’orientació d’un entrenador, dissenyen, construeixen i programen robots per superar diferents reptes. 

La proposta es desenvolupa en múltiples tornejos locals, que donen accés a la Final Nacional, que enguany es celebra a la capital alt urgellenca. La prova servirà per escollir els representants a la final internacional, que tindrà lloc del 7 al 9 de novembre, a Panamà. 

La World Robot Olympiad es divideix en categories segons l’edat i enguany el tema del repte és la preservació de la vida marina, les infraestructures submarines i els ports autònoms. 

La competició és promoguda a nivell internacional per la World Robot Olympiad Association i la World Robot Spain és organitzada per la Fundació educaBOT.