LA SEU D’URGELL ES SUMA A LA COMMEMORACIÓ DEL 8M

La Seu d’Urgell es suma als actes de commemoració del 8M, Dia Internacional de les Dones, amb la lectura d’un manifest a la plaça dels Oms per part de la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’ajuntament de la Seu, Marian Lamolla i la consellera d’Igualtat del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Mireia Tarrats. 

Seguidament a la Sala Sant Domènec, s’ha fet la representació de l’espectacle ‘La boca descosida’ de la rapsoda Alba Mascarella, en el qual hi han assistit una cinquantena de persones.
Aquest 8M s’han demanat canvis imprescindibles com el paper actiu dels homes contra els comportaments masclistes i una resposta institucional a l’altura. 
D’altra banda, el Comitè 8M Alt Urgell ha organitzat actes durant tot el dia que han començat a primera hora amb un esmorzar popular, un taller de pancartes a la tarda i una manifestació al vespre. 

La concentració ha començat a les 20h del vespre a la plaça de les Monges, encapçalada amb el lema ‘Pirineu organitzat, foc al patriarcat’, que ha recorregut els principals carrers del centre de la Seu i ha fet la lectura d’un text davant la Fundació Sant Hospital i ha acabat amb la lectura d’un manifest l’ajuntament de la Seu d’Urgell.
L’acte ha comptat amb la participació d’un centenar de persones.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, REGIDORA ATENCIÓ PERSONES LA SEU D’URGELL