LA SEU D’URGELL ESCALFA MOTORS PER LA FESTA MAJOR AMB UNA SETMANA D’ACTIVITATS PRÈVIES

La Seu d’Urgell organitza una desena d’actes previs a la Festa Major de la ciutat, entre el 21 i el 24 d’agost. La programació compta amb espectacles familiars, teatre, activitats esportives i propostes a la piscina municipal.

La Seu d’Urgell programa actes diaris la setmana prèvia a la Festa Major, entre el 21 i el 24 d’agost. Les activitats començaran amb propostes esportives el dilluns, amb el psicobloc a la piscina municipal i una cursa d’orientació nocturna. Dimarts, en destaca un concert familiar de la Dàmaris Gelabert, al Palau d’Esports, i a la vegada, s’ha organitzat un torneig de pàdel. Posteriorment hi haurà piscina nocturna. 

Els actes continuen dimecres, dia 23, amb una exhibició de teles acrobàtiques al Camp del Codina i una sessió de cinema a la fresca, a la plaça dels Oms; amb l’objectiu de portar diferents activitats a nous espais. 

Dijous es farà una sessió d’spinning i l’acte final, previ a la festa major, serà l’obra de teatre ‘Peyu, l’home orquestra’. Les entrades per als diferents espectacles es poden aconseguir en línia a través de Codetickets o presencialment a Turisme Seu. 

Parlen al vídeo: CRISTINA MORENO, REGIDORA DE FESTES DE LA SEU D’URGELL