LA FUNDACIÓ MIRANDA CERCA NOUS ESPAIS PER AMPLIAR CAVALLS QUE GESTIONIN I CONSERVIN EL MEDI

La Fundació Miranda fa quinze anys que reintrodueix en el medi cavalls que han patit maltractament o abandonament. Per continuar amb la tasca l’entitat cerca nous espais que permetin gestionar i conservar la natura.

La Fundació Miranda busca nous espais naturals per gestionar i conservar a través del pasturatge dels cavalls. L’entitat, que porta quinze anys, amb la reintroducció de cavalls en el medi natural, després de patir abandonament o maltractament, assegura que per poder continuar amb la tasca i revertir la falta de gestió del món rural, necessita nous espais. 

Durant l’estiu la Fundació ha organitzat diferents propostes de voluntariat per engrescar gent de ciutat a estar en contacte amb la natura. A principis d’agost es va organitzar una activitat, on hi van participar 10 persones, i en una nova jornada, aquest cap de setmana s’han duplicat les inscripcions. Fet que des de l’entitat valoren positivament per sumar gent a l’equip de voluntariat. 

La Fundació fa una crida per a sumar noves persones voluntàries i sòcies per seguir endavant amb el projecte. Tota la informació es pot trobar al web fundaciomiranda.org. 

Parlen al vídeo: ROSA GALINDO, PRESIDENTA DE LA FUNDACIÓ MIRANDA