LA SEU D’URGELL LIDERARÀ UN PROJECTE POCTEFA AMB ANDORRA I FOIX

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat una modificació de crèdit, la qual inclou una partida perquè la capital urgellenca lideri el projecte POCTEFA, amb la participació d’Andorra i Foix.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat, en el ple ordinari de maig, una modificació de crèdit de més de 200.000 euros. Entre les partides en destaca la dotació de 18.000 euros pel projecte POCTEFA. Aquest és un programa europeu de cooperació transfronterera entre l’Estat Espanyol, França i Andorra, pel desenvolupament sostenible del territori. La proposta és liderada pel consistori urgellenc, amb la participació d’Andorra i Foix. 

La CUP s’ha abstingut perquè no creuen que el projecte sigui beneficiós per a la ciutat. 

El grup d’Esquerra ha donat suport a la modificació, tot i que posen en dubte la partida de vint-mil euros per uns tendals al pati de l’escola de Castellciutat. 

Junts també s’ha abstingut. Creuen que no hi ha una planificació de les despeses i remarquen que a finals d’abril ja es van incorporar 3 milions d’euros al pressupost del romanent. 

La modificació de crèdit també inclou 180.000 euros per renovar el paviment del Palau d’Esports i 15.000 euros per un servei d’atenció telefònica de l’oficina d’atenció al ciutadà. 

Parlen al vídeo:

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

NÚRIA VALLS, CUP

FRANCESC VIAPLANA, ERC

JORDI FÀBREGA, JUNTS PER LA SEU