LA SEU TECH CITY S’HA CONSTITUÏT AMB 30 MEMBRES FUNDADORS I COL·LABORADORS

L’Associació La Seu Tech City s’ha constituït a la Seu d’Urgell, en un acte amb la presència del conseller de Polítiques Digital i Territori, Jordi Puigneró, i els trenta membres fundadors i col·laboradors de l’entitat.

L’Associació La Seu Tech City es constitueix a la Seu d’Urgell amb 30 entitats i empreses com a membres fundadores i col·laboradores. L’acte ha comptat amb la presència del conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, que ha destacat la tecnologia com una eina perquè la distribució laboral s’estengui a través del territori.

La Seu Tech City servirà per impulsar el Pirineu Tech Mountain, un projecte que començarà a caminar al setembre amb sessions de treball per acabar creant un ecosistema que doni resposta als reptes de futur.
La iniciativa començarà a partir del setembre en un espai del Centre Empresarial i Tecnològic del Pirineu i s’espera que el 2024 el hub es pugui traslladar a la Ciutadella de Castellciutat, el seu emplaçament final.

L’Associació es constitueix amb la voluntat de donar resposta a la societat rural de muntanya en la transformació digital i ser un nou motor econòmic i social al Pirineu.

Parlen al Vídeo:

JORDI PUIGNERÓ, CONSELLER POLÍTIQUES DIGITALS I TERRITORI

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL