LA TEMPORADA DEL CADÍ LA SEU ACABA A SEMIFINALS DE LA LLIGA

El Cadí La Seu finalitza la temporada amb una derrota, en el partit de tornada de semifinals, contra el Perfumerias Avenida, per 75 a 39. Les urgellenques han acabat la seva participació a la Lliga acompanyades per part de l’afició i amb una ovació del públic de Salamanca.
La intensitat defensiva de les locals i l’encert a cistella s’han imposat al Cadí des del primer minut i la botzina del descans ha sonat amb un resultat de 42 a 14. Conscients de la gran diferència de punts, les urgellenques han buscat finalitzar el partit amb bones sensacions, aconseguint un resultat finals de 75 a 39.
Les blanc-i-blaves tanquen una temporada històrica amb una quarta posició a la fase regular de la competició i havent arribat a disputar les semifinals de la Lliga.