MÉS DE 9 MILIONS D’EUROS EN EL PRESSUPOST DE 2022 DEL CCAU

L’assistència social primària, els serveis complementaris d’educació i la millora dels accessos a nuclis de població són les partides més importants del pressupost d’aquest 2022 del Consell Comarcal de l’Alt Urgell. L’entitat ha aprovat el pressupost de més de 9 milions 500.000 euros que ha de consolidar projectes ja començats.
Compromís X Pirineu ha votat en contra perquè creuen que el pressupost podria incidir més en altres funcions de l’ens, com l’equitat territorial.
D’altra banda, el ple celebrat aquest dijous, també ha aprovat l’oferta pública d’ocupació, que es desenvoluparà entre aquest any i el 2024. L’equip de govern ha destacat l’estabilització de gran part de les places temporals i la creació de nous llocs de treball.
Per la seva part, el grup de l’oposició ha votat a favor i ha demanat que els treballadors i interessats tinguin el calendari disponible el més aviat possible.
El Consell Comarcal de l’Alt Urgell compta actualment amb una cinquantena de treballadors i es preveu treure a concurs públic una vintena de places més.