LA TORXA DELS JOCS SPECIAL OLYMPICS COMENÇA EL RECORREGUT A LA SEU D’URGELL

La Seu d’Urgell ha donat el tret de sortida al recorregut de la torxa dels Jocs Special Olympics, aquest dissabte, amb una ruta pels principals carrers de la ciutat. El foc arribarà a Granollers el 29 de març, on enguany es celebra l’esdeveniment.

La torxa dels Jocs Special Olympics ha arribat a la Seu d’Urgell, aquest dissabte, per donar el tret de sortida al recorregut, que el foc olímpic farà per tot el territori, fins arribar a Granollers, on enguany es celebra l’esdeveniment.

El parc del Segre ha estat el punt de sortida, on s’hi ha reunit la comitiva, que ha recorregut els principals carrers de la capital alt urgellenca. Els participants han passat pel Passeig Joan Brudieu, fins la plaça Catalunya, seguint cap a la plaça de les Monges, cap al carrer de Sant Domènec i fins arribar a la plaça dels Oms. Durant la ruta s’han fet diferents relleus de la torxa, a representants del Taller Claror, Integra Pirineus i Sedis Airam.

L’acte central s’ha dut a terme a la plaça dels Oms, on les mascotes dels Jocs Special Olympics, el Nuc i la Bruna, ja esperaven la comitiva. A l’escenari s’ha fet l’encesa del peveter i posteriorment els parlaments de les diferents autoritats.

La festa ha finalitzat amb una actuació musical, que ha convidat a tothom a ballar. La torxa ha continuat el seu camí cap a Andorra, des d’on s’ha portat fins a Lleida, i finalment, el 29 de març arribarà a Granollers.

La primera etapa del recorregut ha estat per la Seu d’Urgell, organitzadora dels Jocs Special Olympics el 2018.