LES QÜESTIONS SOBRE LA VIA PÚBLICA SÓN LES MÉS RECURRENTS DE LES ACTUACIONS DE LA SÍNDICA

Segons la memòria del 2022, que ha elaborat la Síndica Municipal de Greuges de la Seu d’Urgell, Anna Martí, les actuacions relacionades amb la via pública són les més destacades, del total de 76 atencions fetes.

La Síndica Municipal de Greuges de la Seu d’Urgell, Anna Martí, ha presentat l’informe de la memòria anual del 2022, on recull la setantena d’actuacions que s’han dut a terme. D’aquestes en destaquen les relacionades amb la via pública, on s’hi emmarquen queixes per multes, per l’estat dels carres, per ocupacions i pels excrements dels coloms. 

Respecte l’any passat hi ha hagut un augment de consultes, de 16 a 22, i han disminuït les queixes, de 56 a 54. Des que Martí va assumir el càrrec, fa cinc anys, el nombre d’actuacions han augmentat de 43 a 76. Tot i que l’ajuntament urgellenc va reelegir-la, durant cinc anys més, Martí ha volgut fer una comparativa d’aquests anys en l’informe per començar una etapa nova. 

L’informe de les actuacions de la síndica del 2022 també s’ha presentat en un ple extraordinari a l’ajuntament de la Seu d’Urgell. 

Parlen al vídeo: ANNA MARTÍ, SÍNDICA MUNICIPAL DE GREUGES DE LA SEU D’URGELL