LA TROBADA AMB ELS ACORDIONISTES DEL PIRINEU PROGRAMA 6 DIES DE CONCERTS

La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, programa sis dies de concerts,  entre el 29 de juliol i el 3 d’agost, principalment a la Seu d’Urgell i Arsèguel, tot i que també es celebraran actuacions a Puigcerdà i Castellbò.
L’esdeveniment, que es celebra des de 1976, inaugurarà el divendres, 29 de juliol, amb un acte a l’Hotel Andria, de la capital alturgellenca.
Dissabte la programació continua a Arsèguel amb dos concerts al parc de l’Església i l’acte principal de l’esdeveniment, a les 22h. Diumenge, a part de concerts a Arsèguel, s’organitza un acte a la Col·legiata de Santa Maria, a Castellbò.
Dilluns serà el torn de Puigcerdà amb una actuació al Casino Ceretà i dimarts la programació torna a la Seu d’Urgell, amb concerts al Parc del Cadí, lloc on dimecres es cloura la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu.
Les entrades per als dos concerts de pagament, el divendres a Cinemes Guiu, a la Seu d’Urgell; i dissabte a l’envelat d’Arsèguel; es poden adquirir anticipadament.
La nova edició de la Trobada comptarà amb la participació de més de 60 músics procedents de 12 països d’Europa i Amèrica.