LA ÚLTIMA DERROTA ENVIA EL CADÍ LA SEU A LA PART BAIXA DE LA CLASSIFICACIÓ

El Cadí La Seu es situa en catorzena posició a la Lliga, després de la derrota contra el Valencia Basket per 58 a 59. Un triple en l’últim moment ha sentenciat el resultat final, en un partit molt ajustat.

El Cadí La Seu cau davant el Valencia Basket, en la desena jornada de la Lliga, i torna a la part baixa de la classificació, en catorzena posició, després de la setena derrota.

El partit ha començat amb avantatge per a les rivals, que tot i distanciar-se al marcador, les urgellenques han apostat per intensificar la defensa i un ajustat 25 a 26 ha marcat l’arribada de la mitja part.

Tornada de vestidors amb intercanvi de cistelles entre els dos conjunts, que mantenia el marcador amb només dos punts d’avantatge per a les rivals, en el tercer quart.  Un triple final de les valencianes ha sentenciat el partit amb un resultat de 58 a 59.

Les urgellenques tornen aquesta dimecres a la competició europea, amb el cinquè partit, contra el Casademont Saragossa, al Palau d’Esports, a les set de la tarda. L’enfrontament es podrà seguir en directe per Pirineus TV, motiu pel qual l’informatiu canvia d’horari i serà a les 21h de la nit.