LA VALL DE BOÍ ESPERA 7.000 VISITANTS PEL GARMIN MOUNTAIN FESTIVAL

La Vall de Boí serà l’escenari fins diumenge d’una nova edició del Garmin Mountain Festival. Es preveu que unes 7000 persones visitaran la vall per participar de les activitats i de les curses de muntanya que s’hi organitzen.

El Garmin Mountain Festival dona el seu tret de sortida aquest divendres a la Vall de Boí. Es preveu que hi assisteixin unes 7.000 persones atretes per un programa d’activitats que té les curses de muntanya com a element principal.
A les proves, que es disputaran dissabte i diumenge al matí, s’hi han inscrit 2500 participants, un 30% dels quals són dones, vinguts de 43 països diferents. Hi haurà quatre modalitats de recorregut i el de 42 km formarà part del calendari de la Copa del Món.

Des de l’organització valoren que el festival està consolidat a nivell internacional, com mostren les xifres de participació, i veuen en l’entorn de la zona el seu principal reclam.

S’afegeix, a més a més, que diumenge la cita coincidirà amb la baixada de falles de Barruera.
L’edició d’aquest any del festival vol retre homenatge a l’exalcalde de la vall Joan Peralada i al fundador de Buff, Joan Rojas, que van ser dos dels impulsors de l’esdeveniment.

Parlen al vídeo:

GERARD SUBIRÀ, REGIDOR D’ESPORTS DE LA VALL DE BOÍ

ALBERT BALCELLS, DIRECTOR GARMIN MOUNTAIN FESTIVAL