LA VALL DE BOÍ JA TÉ EN MARXA LA PRIMERA VIA FERRADA AL MUNICIPI

Des d’aquest estiu a la Vall de Boí gaudeix d’una via ferrada equipada i senyalitzada. Es tracta d’un equipament esportiu que se suma a la resta d’atractius d’activitats a l’exterior per gaudir del medi ambient tant per a veïns i veïnes com per a turistes.

Des d’aquest estiu a la Vall de Boí gaudeix d’una via ferrada equipada i senyalitzada. Es tracta d’un equipament esportiu que se suma a la resta d’atractius d’activitats a l’exterior per gaudir del medi ambient tant per a veïns i veïnes com per a turistes. Es troba situada a Barruera, a la roca Carrera.

Aquesta és la primera via ferrada que té la Vall i en funció de la seva acollida s’estudiarà ampliar-ne l’oferta. La idea és que hi hagi una oferta de turisme familiar per a tots els membres.

Aquest equipament ha estat finançat a través d’un ajut Leader que, juntament amb el Pumptruck i un rocòdrom de Taüll, sumen un pressupost d’uns 95.0000€. Accions que van en consonància amb els equipaments de l’Outdoor park que s’estan desenvolupant a través del Pla de Sostenibilitat turística de la Vall de Boí.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ